DBoR Acronyms

DBoR

DBoR nyaéta akronim pikeun Databés Rékam.

Sumber data kontak anjeun dina sistem anu gaduh inpormasi anu paling anyar. Mindeng dipikawanoh salaku sumber bebeneran.