Akronim DCO

DCO

DCO nyaéta akronim pikeun Nyiptakeun Iklan Dinamis.

Téknologi dimana spanduk iklan tampilan diuji sareng diciptakeun sacara dinamis - kalebet gambar, olahtalatah, jsb.