Akronim DCO

DCO

DCO nyaéta akronim pikeun Optimisasi Kandungan Dinamis.

Téknologi iklan tampilan anu nyiptakeun iklan pribadi dumasar kana data ngeunaan panempo sacara real-time nalika iklan dilayanan. Personalisasi kreatif téh dinamis, diuji, sarta dioptimalkeun - hasilna ngaronjat ongkos klik-liwat jeung conversions.