DKIM Akronim

DKIM

DKIM nyaéta akronim pikeun Surat Identified DomainKeys.

Protokol auténtikasi email anu ngamungkinkeun panarima mariksa yén email anu diklaim asalna tina domain khusus memang diidinan ku nu gaduh domain éta.