DMA Akronim

DMA

DMA nyaéta akronim pikeun Asosiasi Data & Pemasaran.

Baheulana Asosiasi Pemasaran Langsung, Asosiasi Data & Pemasaran mangrupikeun asosiasi dagang panggedéna di Amérika Serikat anu dikhususkeun pikeun ngalayanan sagala aspek pamasaran. Dina 2018, The ANA, salah sahiji asosiasi dagang pangkolotna sareng paling dihormat dina industri pamasaran ngagaduhan Asosiasi Data & Pemasaran.