DMARC Akronim

DMARC

DMARC nyaéta akronim pikeun Auténtikasi Pesen Berbasis Domain, Ngalaporkeun sareng Patuh.

Protokol auténtikasi email anu dirancang pikeun masihan pamilik domain email kamampuan pikeun ngajagi domainna tina pamakean anu teu diidinan, anu biasa katelah spoofing email.