DMP Akronim

DMP

DMP nyaéta akronim pikeun Platform Manajemén Data.

Platform anu ngagabungkeun data pihak kahiji ngeunaan pamirsa (akuntansi, layanan palanggan, CRM, jst.) Sareng / atanapi data pihak katilu (paripolah, demografi, géografis) data sahingga anjeun tiasa sasaran langkung épéktip.