Akronim DOOH

DOOH

DOOH teh akronim pikeun Digital Out-Of-Imah.

Iklan kaluar-bumi digital nyaéta subsegmén tina iklan luar-bumi (DOOH) dimana iklan luar, média luar, sareng média luar-bumi, disambungkeun sacara digital sareng sayogi pikeun platform iklan pikeun ngahontal pamirsa anu henteu aya. imah. Iklan DOOH kalebet billboard digital, iklan tampilan, sareng poster digital anu katingali nalika hiji jalma kaluar ti bumina sareng ngalakukeun kagiatan anu biasana aya hubunganana sareng pariwara. Éta ogé kalebet pasar énggal, Audio Out-Of-Home (AOOH).