DPV Akronim

DPV

DPV nyaéta akronim pikeun Validasi titik pangiriman.

Pangiriman Point Validation confirms yén alamat sabenerna aya tur bisa dikirimkeun ka - katuhu ka handap ka apartemen atawa nomer suite.