DRR Akronim

DRR

DRR teh akronim pikeun Tingkat ingetan Dolar.

Persentase panghasilan anjeun tetep relatif ka sharing anjeun kungsi di awal periode (teu cacah sharing anyar). Cara ngitung ieu nyaéta pikeun ngabagi konsumén anjeun ku rentang pendapatan, teras ngitung CRR pikeun unggal rentang.