DSP Akronim

DSP

DSP nyaéta akronim pikeun Paménta Sisi Platform.

Platform pameseran iklan anu ngaksés sababaraha kaluaran iklan sareng ngamungkinkeun anjeun sasaran sareng nawar tayangan sacara real-time.