DXP Akronim

DXP

DXP nyaéta akronim pikeun Platform Pangalaman Digital.

Hiji set terpadu téknologi inti nu ngarojong komposisi, manajemén, pangiriman jeung optimasi pangalaman digital contextualized.

sumber: Gartner