EDI Akronim

Edi

EDI teh akronim pikeun Éléktronik Data Interchange.

Sistem atanapi metode pikeun tukeur dokumén bisnis sareng mitra dagang. Ieu tiasa janten supplier anjeun, palanggan, operator, 3PLs, atanapi sambungan ranté suplai anu sanés.