eLOT Akronim

eLOT

eLOT teh akronim pikeun Ditingkatkeun Jalur Travel.

Jumlah runtuyan eLOT nunjukkeun lumangsungna mimiti pangiriman dijieun kana rentang tambihan dina jalur pamawa, sarta naek / kode nurun nunjukkeun perkiraan urutan pangiriman dina nomer runtuyan. ngolah eLOT meureun

sumber: PosPro