ENS Acronyms

AS

ENS teh akronim pikeun Service Bewara Acara.

Antarbeungeut dina Salesforce Marketing Cloud dimana anjeun tiasa nampi béwara pikeun sistem anjeun nyalira nalika aya kajadian anu tangtu dina Marketing Cloud. Anjeun tiasa dibéjaan nalika palanggan nyuhunkeun reset sandi, kéngingkeun konfirmasi pesenan, log in nganggo auténtikasi multi-faktor (MFA), sareng acara anu sanés.