ESM Akronim

ESM

ESM nyaéta akronim pikeun Email Signature Marketing.

Ngalebetkeun tanda tangan email anu konsistén branded sakuliah hiji organisasi, ilaharna kalawan embedded, panggero trackable pikeun aksi pikeun ngawangun kasadaran tur ngajalankeun conversions kampanye via 1: 1 surelek nu dikirim ti jero hiji organisasi.