ETL Akronim

ETL

ETL teh akronim pikeun Ékstrak, Transformasi, sareng Beban.

Platform dimana kagiatan data digabungkeun pikeun nyandak data tina hiji sistem, ngarobih atanapi ngarobih upami diperyogikeun, sareng nempatkeun kana sistem anu sanés. Prosés ETL tiasa dihontal sacara program tapi sering ditinggalkeun ka platform pihak katilu dimana prosésna tiasa dipicu atanapi dijadwalkeun.