GDPR Akronim

GDPR

GDPR nyaéta akronim pikeun Peraturan Protection Data umum.

Perda ngeunaan panyalindungan data sareng privasi di Uni Éropa sareng Wewengkon Ékonomi Éropa. Éta ogé nyayogikeun transfer data pribadi di luar daérah EU sareng EEA.