HTML Acronyms

HTML

HTML nyaéta akronim pikeun Bahasa Markup Hypertext.

HTML mangrupikeun sakumpulan aturan anu dianggo ku programer pikeun nyiptakeun halaman wéb. Éta ngajelaskeun eusi, struktur, téks, gambar, sareng objék anu dianggo dina halaman wéb. Kiwari, kalolobaan software konstruksi wéb ngajalankeun HTML di latar tukang.