HTTPS Akronim

HTTPS

HTTPS nyaéta akronim pikeun Protokol Transfer Hypertext (Aman).

Perluasan tina Hypertext Transfer Protocol. Hal ieu dipaké pikeun komunikasi aman ngaliwatan jaringan komputer tur loba dipaké dina Internet. Dina HTTPS, protokol komunikasi énkripsi ngagunakeun Transport Layer Security atanapi, baheulana, Secure Sockets Layer.