Akronim ICP

ICP

ICP nyaéta akronim pikeun Propil Palanggan anu saé.

tributes pakait sareng konsumén paling berharga hiji parusahaan dipaké pikeun ngaidentipikasi calon konsumén anyar. Dina penjualan sareng pamasaran B2B, ieu tiasa lokasi, firmographic, kabiasaan, budaya, sareng data sistem. Dina penjualan sareng pamasaran B2C, ieu tiasa lokasi, demografi, kabiasaan, budaya, sareng data anu sanés.