IDFA Akronim

IDFA

IDFA nyaéta akronim pikeun Identifier pikeun pangiklan.

a identifier alat acak ditugaskeun ku Apple ka alat pamaké. Pangiklan nganggo ieu pikeun ngalacak data supados aranjeunna tiasa nganteurkeun iklan anu disesuaikan. Kalayan ios 14, ieu bakal diaktipkeun ngaliwatan pamundut opt-in tinimbang sacara standar.