ISBN Akronim

ISBN

ISBN nyaéta akronim pikeun Internasional Jumlah Book Standar.

ISBN mangrupikeun Nomer Buku Standar Internasional. ISBN panjangna 10 digit nepi ka ahir Désémber 2006, tapi saprak 1 Januari 2007 ayeuna salawasna diwangun ku 13 digit. ISBNs diitung ngagunakeun rumus matematik husus sarta ngawengku hiji digit dipariksa pikeun sangkan méré konfirmasi jumlah.

sumber: ISBN Internasional