Akronim IT

IT

IT teh akronim pikeun Téknologi informasi.

Dina operasi bisnis, téhnologi informasi ngawengku manajemén data, cybersecurity, hardware internal tur sistem software, externally hosted sistem hardware jeung software, lisénsi platform pihak katilu, kitu ogé hardware pamaké tungtung jeung software.