KPI Akronim

KPI

KPI nyaéta akronim pikeun Konci Indikator Performance.

Nilai anu tiasa diukur anu nunjukkeun kumaha efektifna perusahaan ngahontal tujuanana. KPI tingkat luhur museurkeun kana kinerja sakabéh bisnis, sedengkeun KPI tingkat rendah museurkeun kana prosés di departemén sapertos penjualan, pamasaran, SDM, dukungan, sareng anu sanésna.