LAT Akronim

iwung

LAT nyaéta akronim pikeun Ngawatesan Lacak Iklan.

Batesan tracking iklan mangrupikeun fitur Apple iOS (seluler) anu ngamungkinkeun para pangguna milih teu gaduh ID pikeun Advertisers (IDFA).