LMS Akronim

LMS

LMS teh akronim pikeun Sistem Manajemén Pembelajaran.

Sistem manajemen pembelajaran mangrupikeun aplikasi pikeun administrasi, dokuméntasi, uji, nyukcruk, ngalaporkeun, otomatisasi, sareng pangiriman kursus pendidikan, program pelatihan, sertifikasi, sareng program pangembangan. Ogé katelah platform atanapi aplikasi e-learning.