MBP Akronim

MBP

MBP nyaéta akronim pikeun Panyadia kotak surat.

Panyadia kotak surat nyaéta organisasi anu nyayogikeun akun surelek ka pangguna, sareng nampi sareng ngirim email sajumlah ageung.

sumber: hal nu sah