Akronim MFA

MFA

MFA teh akronim pikeun Multi-Factor auténtikasi.

Lapisan panyalindungan tambahan dipaké pikeun mastikeun kaamanan akun online saluareun ngan hiji ngaran pamaké sarta sandi. Pamaké ngasupkeun sandi lajeng diperlukeun pikeun nuliskeun tingkat tambahan tina auténtikasi, sakapeung ngarespon ku kode dikirim via pesen téks, email, atawa ngaliwatan hiji aplikasi auténtikasi.