MQL Akronim

MQL

MQL nyaéta akronim pikeun Marketing mumpuni kalungguhan.

Palanggan poténsial anu parantos diulas ku tim pamasaran atanapi dievaluasi sacara sistematis pikeun kriteria firmagraphic sareng nyugemakeun kriteria anu dipikabutuh pikeun ditugaskeun ka perwakilan dina tim penjualan.