MRR Akronim

MRR

MRR teh akronim pikeun Penghasilan Bulanan Ulangan.

Rata-rata panghasilan ngulang bulanan diukur per klien atanapi rata-rata di sakuliah klien. Ladenan dumasar-langganan ngagunakeun MRR pikeun ngaduga pendapatan sareng pertumbuhan pendapatan.