MX Akronim

MX

MX nyaéta akronim pikeun Exchanger Surat.

Hiji catetan exchanger mail nangtukeun server mail jawab narima pesen surelek atas nama hiji ngaran domain. Éta mangrupikeun catetan sumberdaya dina Sistem Ngaran Domain (DNS). Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngonpigurasikeun sababaraha rékaman MX, ilaharna nunjuk ka Asép Sunandar Sunarya ti server mail pikeun load balancing na redundancy.