Akronim NLP

NLP

NLP nyaéta akronim pikeun Processing Basa Pengetahuan Alam.

Subwidang linguistik, élmu komputer, sareng intelijen buatan anu patali jeung interaksi antara komputer sareng basa manusa, khususna kumaha program komputer pikeun ngolah sareng nganalisis data basa alami anu ageung.