AOOH Akronim

AOH

AOOH nyaéta akronim pikeun Audio Kaluar-Imah.

Iklan Audio Out-of-Home™ disiarkeun sacara dinamis, iklan audio on-demand sareng daptar puter curated anu tiasa ditargetkeun sareng diputer dina kombinasi lokasi mana waé dina waktos anu khusus.

sumber: Vibenomics