PPC Akronim

PPC

PPC teh akronim pikeun Mayar-Per-Pencét.

Hiji modél iklan internét dipaké pikeun ngajalankeun lalulintas langsung. Bayar-per-klik biasana dikaitkeun sareng mesin pencari sareng jaringan iklan dimana bintik iklan ditawar dina platform manajemén iklan. Nalika iklan tampilan atanapi iklan tékstual diklik, pangiklan mayar biaya ka jaringan. Upami éta jaringan pariwara, biayana biasana dibagi antara jaringan sareng penerbit tungtung dimana iklan éta katingali.