RDI Akronim

RDI

RDI teh akronim pikeun Padumukan Pangiriman Indikator.

Indikator data anu disayogikeun ku standarisasi alamat sareng jasa validasi anu nangtukeun naha alamat padumukan atanapi komérsial.