RFM Akronim

RFM

RFM teh akronim pikeun Recency, Frékuénsi, Moneter.

Recency, frékuénsi, sareng nilai moneter mangrupikeun métrik pamasaran anu dianggo pikeun nganalisis sareng ngaidentipikasi para nasabah anu paling berharga dumasar kana kabiasaan belanjana. RFM tiasa dimangpaatkeun pikeun ngaduga, prioritas, sareng ngadorong komitmen ka hareup pikeun ningkatkeun nilai umur pelanggan (CLV) ku ngagancangkeun sareng ningkatkeun pameseran. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngahartikeun palanggan idéal anjeun atanapi udagan konsumén anu gaduh ciri demografi atanapi firmagraphic anu sami.