Akronim ROAS

ROAS

ROAS nyaéta akronim pikeun Balik deui kana Belanja Iklan.

Indikator kinerja konci pamasaran anu ngukur jumlah pendapatan anu didamel pikeun unggal dolar anu dikaluarkeun pikeun iklan. Sarupa jeung balik kana investasi (ROI), ROAS ngukur ROI duit invested kana iklan digital atawa tradisional. ROAS tiasa diukur ku sadayana anggaran pamasaran, jaringan iklan, iklan khusus, targeting, kampanye, kréatif, sareng seueur deui.