Akronim ROE

JALAN

ROE nyaéta akronim pikeun Balik deui kana Usaha.

Salaku pelengkap ROI, Eusi ROE ngamungkinkeun métrik kinerja dina tingkat aset pikeun ngabantosan tim ngaoptimalkeun kontén sareng ngenalkeun pangaruh dumasar-data dina kontén sareng rencana kreatif kahareup. Éta ogé unik dina éta tumut kana akun total usaha nu indit ka nyieun unggal asset.

sumber: Aprimo Balik deui Dina Usaha