ROTI Akronim

ROTI

ROTI nyaéta akronim pikeun Balik deui kana Investasi Téhnologi.

Sarupa jeung balik dina investasi (ROI), ieu téh jumlah waktu nu diperlukeun pikeun investasi di téhnologi atawa lisénsi software pikeun mulangkeun jumlah sharing eta biaya pikeun nerapkeun. Conto: Investasi dina platform ieu ngagaduhan ROTI 7 bulan pikeun palanggan rata-rata. Ogé bisa diukur dina persentase kanaékan panghasilan kahontal leuwih