Akronim RPA

RPA

RPA nyaéta akronim pikeun Otomatisasi prosés Robotic.

Téknologi otomatisasi prosés bisnis dumasar kana robot parangkat lunak métaforis atanapi intelijen buatan (AI) sareng / atanapi padamel digital.