RSS Akronim

RSS

RSS nyaéta akronim pikeun Sindikasi Sederhana Sederhana.

An XML spésifikasi markup pikeun syndicating sarta babagi eusi. méré marketers jeung penerbit cara pikeun otomatis nganteurkeun jeung sindikat eusi maranéhanana. Palanggan nampi apdet otomatis iraha wae eusi anyar diterbitkeun.