Akronim SaaS

SaaS

SaaS mangrupakeun akronim pikeun Software salaku Service hiji.

SaaS mangrupikeun parangkat lunak anu di-host dina awan ku perusahaan pihak katilu. Firma pamasaran bakal sering nganggo SaaS pikeun ngagampangkeun kolaborasi. Éta nyimpen inpormasi dina méga sareng conto kalebet Google Apps, Salesforce, sareng Dropbox.