SDK Akronim

SDK

SDK nyaéta akronim pikeun Pakakas Pamekar Parangkat Lunak.

Kumpulan sumberdaya ngembangkeun software dina hiji pakét. Kit pamekar parangkat lunak ngagampangkeun nyiptakeun aplikasi anu gancang ku gaduh dokuméntasi sareng parangkat lunak anu gampang diintegrasikeun kana aplikasi atanapi platform sanés. Di SaaS, kit pamekar parangkat lunak biasana nyayogikeun perpustakaan khusus basa pikeun ngonsumsi jasa éksternal. API.