SDP Akronim

RDS

SDP nyaéta akronim pikeun Platform Pangembangan Penjualan.

Alat anu ngabantosan perwakilan pangembangan penjualan napigasi prospek sareng prosés kualifikasi kalungguhan, kalebet prioritas sareng jadwal kagiatan pikeun maksimalkeun efisiensi penjualan sareng nutup bisnis langkung gancang.