SEO Akronim

SEO

SEO teh akronim pikeun Search Engine optimasi.

Tujuan SEO nyaéta pikeun ngabantosan halaman wéb atanapi sapotong eusi "kapanggih" dina internét. Mesin pencari sapertos Google, Bing, sareng Yahoo nyeken eusi online pikeun relevansi. Ngagunakeun kecap konci relevan jeung kecap konci lila-buntut bisa mantuan aranjeunna leres indéks situs jadi lamun pamaké ngalaksanakeun pilarian a, éta leuwih gampang kapanggih. Aya seueur faktor anu mangaruhan SEO sareng variabel algorithmic anu saleresna dijaga inpormasi proprietary.