Akronim SERP

SERP

SERP teh akronim pikeun Halaman Hasil Mesin.

Halaman anu anjeun angkat nalika anjeun milarian kecap konci atanapi istilah khusus dina mesin pencari. SERP daptar sadaya kaca ranking pikeun kecap konci atanapi istilah éta.