Akronim SFMC

SFMC

SFMC teh akronim pikeun Salesforce Marketing Awan.

Salesforce Marketing Cloud mangrupikeun panyadia otomatisasi pamasaran digital sareng parangkat lunak sareng jasa analitik. Diadegkeun dina 2000 kalayan nami ExactTarget.