SMB Akronim

SMB

SMB nyaéta akronim pikeun Usaha Leutik sareng Sedeng.

Usaha leutik sareng sedeng mangrupikeun organisasi ukuran khusus, boh jumlah karyawan atanapi pendapatan taunan. Upami diukur ku itungan pagawé, usaha leutik nyaéta anu gaduh kirang ti 100 karyawan sareng perusahaan ukuran sedeng nyaéta organisasi anu ngagaduhan 100 dugi ka 999 karyawan. Upami diukur alternatipna ku pendapatan taunan, aranjeunna mangrupikeun organisasi anu panghasilan taunan kirang ti $ 50 juta sareng ukuran sedeng atanapi organisasi anu ngahasilkeun langkung ti $ 50 juta tapi kirang ti $ 1 milyar. Singketan SME dianggo ku luar Amérika Serikat.