Akronim UKM

UKM

UKM teh akronim pikeun Usaha Leutik sareng Sedeng.

n Uni Éropa, Usaha Leutik sareng Sedeng mangrupikeun organisasi ukuran khusus anu diukur ku jumlah karyawan. Usaha leutik ngagaduhan kirang ti 50 karyawan sareng usaha sedeng langkung ageung tibatan 50 tapi kirang ti 250 karyawan. Singketan SMB dianggo di Amérika Serikat sareng béda dina katerangan.